Werkwijze

Jouw wensen, onze toewijding

Een nieuwe badkamer is niet iets dat je zomaar aanschaft. Vaak heb je er lang over nagedacht, gespaard en je wil er natuurlijk voor een lange tijd plezier aan beleven.

Om je goed te kunnen helpen, plannen we altijd een afspraak in. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd en aandacht hebben voor het maken van een advies op maat en tekening van je badkamer.

We vinden het belangrijk om zorgvuldig en transparant te zijn, om het hele proces van A tot Z zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Onze werkwijze is als volgt :

Een kundig proces

Het ontwerpen, uitzoeken en monteren is een kundig en tijdrovend proces. Baden & Zo besteedt hier graag aandacht aan en zullen als dat nodig is meerdere afspraken met je maken om aan tafel te zitten tot alles naar wens is.

Volledig ontzorgen

Het plaatsen van een nieuwe badkamer of toiletruimte is een grote klus. Vaak zie je er tegenop om dit allemaal zelf te gaan doen en te regelen.

De oude badkamer moet worden uitgebroken en puin moet worden afgevoerd. Daarna gaat de opbouw beginnen. Baden & Zo kan je ontzorgen door alles voor je te regelen, zodat je zelf geen tijd, energie en vrije dagen hoeft te besteden aan je verbouwing. Als extra service kunnen we ook een nood douche bij je plaatsen zodat het douchen thuis gewoon door kan gaan.  

Voor montage maken we altijd een aparte offerte die we met je doorspreken, zodat je van te voren weet wat de kosten en werkzaamheden zijn. Afhankelijk van de grootte van je verbouwing plannen we zorgvuldig een montageperiode in en komen we tijdens het installeren meerdere malen langs om de voortgang met jou en de monteur te bekijken en te bespreken.

Heb je nog vragen?

De meeste vragen kunnen we natuurlijk samen in een afspraak bespreken en beantwoorden. Heb je nog vragen over onze werkwijze? Bezoek ons, bel ons of mail ons dan.