Onze reviews

Bij Baden & Zo kijken we met zorg en aandacht naar alle elementen van een badkamer. Van wandafwerking tot sanitair en van gebruikersgemak tot design. We maken van iedere badkamer een uniek project door te werken met stijlvolle materialen van hoge kwaliteit. We delen deze kennis en ervaring graag om je nieuwe inzichten te geven. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en specifieke situatie.

Marjolein

Ik ben Marjolein van Zon, woonachtig in Breda en trotse moeder van drie kinderen.

Tijdens mijn opleiding reclame-en presentatietechnieken aan het NIMETO in Utrecht kreeg ik veel passie voor ontwerpen. Jarenlange werkervaring bij een groot woonwarenhuis heeft me inzichten gegeven op het gebied van functioneel, esthetisch en praktisch denken. Ontwerpen waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan.

Ik denk graag met je mee en geef je ook andere creatieve richtingen zoals kleurgebruik en indeling van de ruimte. Elke klant is uniek en ik vind het daarom ontzettend leuk om samen een droombadkamer te creëren.

Martijn

Ik ben Martijn Goverde, vader van twee kinderen en woonachtig in Hoeven. Ik ben een open persoon en vind het superleuk om contacten te leggen.

Mijn passie voor sanitair is 20 jaar geleden begonnen. Ik vind het leuk om out of the box te denken en mijn technische kennis en jarenlange werkervaring te delen waardoor ik op verschillende manieren een tof ontwerp van je ruimte kan maken. Ik ben oplossingsgericht en doelgericht om het eindresultaat te bereiken op een transparante en heldere manier.

Bekijk onze reviews

Baden & Zo
4.8
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Info Holland CoversInfo Holland Covers
13:54 18 Apr 23
Na op zoek voor nieuwe badkamer en wc uit gekomen bij baden en zobij binnen komst gelijk een goed gevoelZeer mooie showroomTijdens het samen stellen van de badkamer kregen we zeer goede adviezen van Martijn en MarjoleinOok maakte ze een 3d tekening zodat wij konden zien hoe alles er uit komt te zienBaden en zo hebben ook de hele installatie van de Badkamer en wc geregeldTijdens montage kwam Martijn regelmatig kijkenWas heel de tijd betrokken bij procesAlles is zeer vakkundig geinstaleerd en betegeltDankzij Martijn Marjolein En montage team Dirk en Kevin hebben wij onze droom badkamerVoor ons is baden en zo echt een aanraderNemen van begin tot einde alle werk uit handen
Bart de la FosseBart de la Fosse
12:52 16 Apr 23
Wat een fijne ervaring hebben wij gehad bij Baden & Zo. Wij hebben Marjolein en Martijn leren kennen als ondernemers die nog ouderwets hun best doen om de klant de beste ervaring te geven. Meerdere malen zijn we terug geweest om aanpassingen te doen aan het ontwerp. Ze bleven meedenken tot we uiteindelijk ons droomontwerp hadden en dat binnen ons budget paste. Ook is er op de juiste momenten contact over de voortgang en komen ze kijken of het allemaal goed verloopt. Toppers!Als het ontwerp er is, dan word je gekoppeld aan een zzp'er die het ontwerp realiseert met de geleverde materialen. In ons geval was dat Finnian. Een energieke allround vakman die voortdurend met je overlegt tijdens de verbouwing en suggesties doet. En daarnaast ook gewoon een prettig persoon is om in je huis te hebben. Helemaal top dus.Ook noemenswaardig: de nooddouche die als service kan worden geplaatst. Wat waren we blij dat we toch konden douchen tijdens de klus.We genieten nu al enkele weken van onze mini-wellness. Dank jullie wel Martijn, Marjolein en Finnian!
Wat een super mooi bedrijf is Baden & Zo. Niet alleen om het aanbod (wat overigens goed is), maar ze springen er echt uit wat betreft de persoonlijke benadering en het meedenken met je nieuwe badkamer (hoe haal je het beste uit deze ruimte). Ze zijn zeer flexibel, creatief en zeer klantgericht. Kwaliteit en de klant staan bovenaan. Grote pluim voor deze professionals. Keep up the good work! Liefs Moniqu en Kim
Peter KnijffPeter Knijff
19:47 06 Apr 23
Wij zijn dolblij met onze nieuwe badkamer. Baden enzo heeft ons op een hele fijne en persoonlijke manier geholpen vanaf oriëntatie tot oplevering. Alles moet goed en naar wens zijn. In de niet al te grote ruimte wist Martijn, zo creatief als hij is, er toch een bad, toilet, douche en wasbak in kwijt te kunnen. Het advies en samenstellen van de tegels en materialen verliep soepeltjes en het eindresultaat ziet er super gaaf uit, precies zoals uitgedacht.
John Van Der MijleJohn Van Der Mijle
20:07 08 Mar 22
Prachtige niet te grote showroom maar wel heel overzichtelijk. De eigenaar en zijn vrouw doen hun uiterste best om een droombadkamer te realiseren. Voldoet perfect aan onze wensen. Uiteraard maakt de monteur het uiteindelijke resultaat... in dit geval Jeroen van Meer. Een vakman die de ideeën van papier omzet in een echt resultaat. En hoe.... fantastisch. Een aanrader Baden & Zo Martijn en Marjolein bedankt!
js_loader

Complete badkamer installatie

Baden & Zo blijft tijdens de montage samen met de monteur jouw aanspreekpunt. We zijn van ontwerp tot oplevering betrokken bij het proces en werken met badkamer installateurs die we kennen en vertrouwen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een nooddouche. Zo kun je tijdens de verbouwing en installatie van je nieuwe badkamer toch gewoon thuis blijven douchen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in jouw situatie? Kom dan langs in onze showroom en volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest.