Nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer is niet iets dat je zomaar aanschaft. Vaak heb je er lang over nagedacht, gespaard en je wil er natuurlijk voor een lange tijd plezier aan beleven. Om je goed te kunnen helpen, plannen we altijd een afspraak in. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd en aandacht hebben voor het maken van een advies op maat en tekening van je badkamer. We vinden het belangrijk om zorgvuldig en transparant te zijn, om het hele proces van A tot Z zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Advies op maat

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerp. Zijn er meerdere afspraken nodig om tot het gewenste ontwerp te komen? Geen enkel probleem. Ook voorzien we je graag van een passend advies op het gebied van materialen en producten. Zo nemen we je mee in onze showroom waar je zelf de kwaliteit en uitstraling kunt ervaren. Of het nu gaat om sanitair, tegels, verlichting of accessoires, je vindt het bij Baden & Zo.

Volledig ontzorgen

Het plaatsen van een nieuwe badkamer of toiletruimte is een grote klus. Vaak zie je er tegenop om dit allemaal zelf te doen en te regelen.

De oude badkamer moet worden uitgebroken en puin moet worden afgevoerd. Daarna gaat de opbouw beginnen. Baden & Zo kan je ontzorgen door alles voor je te regelen, zodat je zelf geen tijd, energie en vrije dagen hoeft te besteden aan je verbouwing. Als extra service kunnen we ook een nooddouche bij je plaatsen zodat het douchen thuis gewoon door kan gaan.  

Voor montage maken we altijd een aparte offerte die we met je doorspreken, zodat je van te voren weet wat de kosten en werkzaamheden zijn. Afhankelijk van de grootte van je verbouwing plannen we zorgvuldig een montageperiode in en komen we tijdens het installeren meerdere malen langs om de voortgang met jou en de monteur te bekijken en te bespreken.

Complete badkamers

Denk eens aan innovatieve oplossingen, er is zoveel nieuws op badkamergebied. Er is meer mogelijk dan je denkt! Materialen in verschillende diktes, afwerking en natuurlijk duurzame innovatie in kranen en douchekranen.

Gekleurde waskommen en baden zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar. De meest prachtige kleuren zijn mogelijk en je hebt echt iets unieks!

Ook hippe tegels zijn ondenkbaar in je nieuwe badkamer of toiletruimte. Allerlei kleurtjes zijn tegenwoordig verkrijgbaar. Van mozaïek tot tegels van 250 cm hoog, je kunt het zo gek niet bedenken. Laat je verrassen door de combinaties die we in de showroom met je kunnen maken. Niet alleen voor je badkamer, maar ook voor alle andere ruimtes in huis.

Wil je meer weten over de aanschaf van een nieuwe badkamer bij Baden & Zo? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen, breng dan een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak.