Badkamer maatwerk & renovatie

Soms wil je geen standaard oplossing en ben je op zoek naar iets unieks.
Wij bieden maatwerk-oplossingen voor je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan
maatwerk douchewanden, meubelen, wastafels, spiegels etc.
We zoeken altijd naar de optimale balans tussen design en comfort, zodat het
ontwerp van jouw badkamer volledig naar je smaak is.
Maar ook als je alleen een aanpassing of renovatie wil kunnen we dit voor je regelen.
Samen bekijken we de mogelijkheden die binnen je budget passen.

Bestaande badkamer

Bij ons begint het proces met een grondige analyse van de bestaande badkamer en jouw wensen. Of het nu gaat om een moderne, klassieke, minimalistische of luxueuze badkamer, bij Baden & Zo werken we nauw met je samen om tot een ontwerp op maat te komen dat voldoet aan al jouw eisen en behoeftes.

Professioneel advies

Naast een badkamerontwerp op maat geven we ook professioneel advies over de materialen en producten die het beste bij de badkamer passen. Hiervoor hebben we een breed assortiment aan hoogwaardige producten, waaronder sanitair, kranen, tegels, verlichting en accessoires. Zo vind je alles wat je nodig hebt om je badkamerrenovatie tot een succes te maken.

Volledig ontzorgen

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die bekwaam zijn in alle aspecten van de badkamerrenovatie. Naast het maken van een ontwerp begeleiden we ook het hele renovatieproces. Denk hierbij aan het coördineren van de werkzaamheden en het bewaken van de planning. Hiermee bieden wij volledige ontzorging tijdens het project.

Klanttevredenheid staat bij Baden & Zo centraal. Daarnaast proberen we niet alleen aan de verwachting te voldoen, we proberen ze zelfs te overtreffen. Wil je meer weten over een badkamerrenovatie door Baden & Zo? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.