Sfeer badkamers en tegels

Bekijk onze badkamer- en tegel inspiratie

Bekijk onze projecten

Onze merken

Nieuwe badkamer kopen

Baden & Zo biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden voor allerlei type badkamers. Zo richten we samen  efficiënt je kleine badkamer in, of maak je je dromen werkelijkheid met een eigen mini-wellness. Van innovatieve oplossingen tot aan sanitair dat zorgt voor een moment van ultieme ontspanning. Eén ding is zeker: bij Baden & Zo slaagt u gegarandeerd voor de badkamer die perfect bij u past!

Complete badkamers

Denk eens aan innovatieve oplossingen, er is zoveel nieuws op badkamergebied. Er is meer mogelijk dan je denkt! Materialen in verschillende diktes, afwerking en natuurlijk duurzame innovatie in kranen en douche kranen.

Gekleurde waskommen en baden zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar. De meest prachtige kleuren zijn mogelijk en je hebt echt iets unieks!

Ook hippe tegels zijn ondenkbaar in je nieuwe badkamer of toiletruimte. Allerlei kleurtjes zijn tegenwoordig verkrijgbaar. Van mozaïek tot tegels van 250 cm. hoog, je kunt het zo gek niet bedenken. Laat je verrassen door de combinaties die we in de showroom met je kunnen maken. Niet alleen voor je badkamer, maar ook voor alle andere ruimtes in huis.

Badkamer renovatie

Wil je je badkamer of toiletruimte niet helemaal verbouwen maar upgraden? Ook voor renovatie en vervanging kun je bij ons terecht.

Denk dan bijvoorbeeld aan het toevoegen van technische snufjes zoals elektrische kranen, geluidsinstallatie, televisie, accessoires, een nieuwe toilet of nieuwe verlichting. Maar ook sunshowers en infrarood-panelen kunnen een fijne aanvulling zijn op je bestaande badkamer.

Badkamer indeling

Bij een nieuw badkamerontwerp denk je al snel dat alle elementen op de plek terug moeten komen te staan als waar het altijd stond. We helpen je graag aan ideeën voor een nieuwe indeling zodat je ook echt een andere badkamer krijgt.

We kijken naar de aansluitingen en afvoerpunten en of deze wellicht aangepast kunnen worden. Ook maatwerk kan helpen om de indeling te optimaliseren. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Door een afspraak te maken kunnen we de tijd voor je nemen om uit te zoeken hoe we tot een andere indeling kunnen komen en een ontwerp op maat voor je te maken.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen, breng dan een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak.