Over ons en onze badkamers

Bij Baden & Zo kijken we met zorg en aandacht naar alle elementen van een badkamer. Van wandafwerking tot sanitair en van gebruikersgemak tot design. We maken van iedere badkamer een uniek project door te werken met stijlvolle materialen van hoge kwaliteit. We delen deze kennis en ervaring graag om je nieuwe inzichten te geven. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en specifieke situatie.

Martijn

Ik ben Martijn Goverde, vader van 2 kinderen en woonachtig in Hoeven. Ik ben een open persoon en vind het superleuk om contacten te leggen. 

Mijn passie voor sanitair is 20 jaar geleden begonnen. Ik vind het leuk om out of the box te denken en mijn technische kennis en jarenlange werkervaring te delen waardoor ik op verschillende manieren een tof ontwerp van je ruimte kan maken. Ik ben oplossingsgericht en doelgericht om het eindresultaat te bereiken op een transparante en heldere manier.

Marjolein

Ik ben Marjolein van Zon, woonachtig in Breda en trotse moeder van 3 kinderen.

Tijdens mijn opleiding reclame-en presentatietechnieken aan het NIMETO in Utrecht kreeg ik veel passie voor ontwerpen. Jarenlange werkervaring bij een groot woonwarenhuis heeft me inzichten gegeven op het gebied van functioneel, esthetisch en praktisch denken. Ontwerpen waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan.

Ik denk graag mee met de klant en geef ze ook andere creatieve richtingen zoals kleurgebruik en indeling van de ruimte. Elke klant is uniek en ik vind het daarom ontzettend leuk om samen met hen een droombadkamer te creëren.

Badkamer advies

Jouw unieke badkamer; we adviseren je graag! Zelfs thuis. De ervaring van Petra met een advies aan huis:

“Wat een voordeel dat Martijn onze badkamer vooraf kon zien. Hij gaf ons allerlei tips en tricks om deze ruimte bijvoorbeeld groter te laten lijken. Zo kregen we een beter idee van de mogelijkheden die we in onze ontwerp-afspraak meteen konden toepassen.”

Complete badkamer installatie

Baden & Zo blijft tijdens de montage jouw aanspreekpunt. We zijn van ontwerp tot oplevering betrokken bij het proces en werken met badkamerinstallateurs die we kennen en vertrouwen.

Badkamer inspiratie nodig?

Al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in jouw situatie? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest!

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over een badkamer renovatie of badkamer verbouwing? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

We helpen je graag!